Daikin Ururu Sarara

Daikin Ururu Sarara

Product Image
Den prisvinnende Ururu Sarara gir deg den ultimate komfortløsningen med ekstremt lav påvirkning på miljøet og lavt energiforbruk.

Dine fordeler

Prisvinnende design

Vinner av den prestisjetunge Reddot designprisen for 2013 innen kategorien for luftkondisjonering. Ururu sarara - reddot award

Intelligent fuktighetskontroll

Hindrer tørr luft om vinteren og avfukter om sommeren.

Frisk luft, hele året

Ventilasjon og rensing, styrt av et bevegelsesbasert intelligent øye, for perfekt luft når og hvor du trenger det.

Brukervennlig kontroll

Kontroller den med trådløs fjernkontroll, via en app er som en del av det automatiske systemet i hjemmet ditt.

Energieffektivitet

Den høyeste energieffektiviteten  A+++ merke. Takket være avansert energibesparende teknologier.

5 luftbehandlingsteknikker

Teknologi

3 områder med intelligent øye

Daikin har utviklet et «intelligent øye»’ til Ururu Sarara. Det er en bevegelsesdetektor som kjenner når du er i rommet, slår ned effekten og slår også av enheten hvis du ikke er der.Men den kjenner også når du er i rommet, og dirigerer luftstrømmen bort fra deg. En meget smart måte for å kontrollere temperaturen i et rom uten å ødelegge atmosfæren der.

Automatisk rengjøring av filteret

Luftkondisjoneringsenheter bruker filtre for å rengjøre luften når den passerer gjennom enheten. Jo flere partikler som samler seg i filteret, jo mindre effektiv er den. Men Ururu Sarara med sin topp moderne selvrensende teknologi gjør den til en ting fra før i tiden. Du får en konstant stabil luftstrømmengde, mens den bruker 25 % mindre effekt.

Har alltid kontroll

Ururu Sarara kommer med en praktisk fjernkontroll som forteller deg alt du trenger å vite ved første øyekast (også i mørket takket være belyste knapper).
Men du kan også stille inn temperaturen uten å være i rommet via din iPhone eller Android smarttelefon, eller som en del av det automatiske hjemmesystemet ditt.