General Gulvmodell

Luft til luft gulvmodell varmepumpe gjør gulvet i din bolig godt og varmt.

Gulvmodellen fra General er en Luft til luft varmepumpe som passer spesielt for den Norske Kalde Vinteren.

Gulvmodellen gir godt med varme langs gulvet.

Gulvmodell Nordisk luft til luft varmepumpe fra General gir ekstra godt med varme langs gulvet. I tillegg har modellen et støv- og antibakteriefilter som gir renere luft. Derfor er Gulvmodellen spesielt attraktiv for barnefamilier – og de som har boliger med kalde gulv. Gulvmodellen sine kvaliteter fra General ble spesielt lagt merke til høsten 2015 og ble omtalt i Aftenposten!
Gulvmodellen er en del av General sin nordiske serie og er derfor svært effektiv og kan varme opp et rom på meget kort tid. Denne Nordiske Varmepumpen passer spesielt for den Norske Vinteren og har et slankt og enkelt design som gjør den ideell for montering inntil vegg eller under vinduer. Det unike med denne modellen er at den kan gi en direkte luftstrøm langs gulvet om ønskelig. Gulvmodellen har også et deodiseringsfilter som bryter ned vond lukt og fjerner bakterier. Modellen kan også bygges inn i veggen. Andre nordiske modeller fra Fujitsu General limited er varmepumpen nordisk designmodell og Vinterkongen 2.0. Varmepumpen er designet for nordiske værforhold. General sine nordiske varmepumper er konstruert for å håndtere det iskalde nordiske klimaet. Utedelen har bl.a. en innebygd varmestav som forhindrer at utedelen fryser og stopper opp selv om vinteren skulle bli veldig kald. Varmepumpen bruker kulderesistante komponenter som er designet for å tåle kulde og for å forhindre nedising. Dette hjelper til å sikre en effektiv oppvarming av din bolig selv når temperaturen skulle falle ned til -25°c.

Gulvmodell luft luft varmepumpe er designet for å gi en bred og effektiv luftstrøm som fordeler varmen jevnt i rommet.
Ved hjelp av en egen knapp på varmpepumpen for vedlikeholdsvarme kan romtemperaturen enkelt stilles inn til ikke å falle lavere enn 10°C. Dette sikrer at rommet ikke blir for kaldt.


Ved hjelp av en egen knapp på varmpepumpen for vedlikeholdsvarme kan romtemperaturen enkelt stilles inn til ikke å falle lavere enn 10°C. Dette sikrer at rommet ikke blir for kaldt.

Egenskaper Gulvmodell varmepumpe:

• Jevn varmefordeling i rommet
• Støv- og antibakteriefilter
• Automatisk oppstart ved strømavbrudd
• Kan også brukes som airconditioner

Tabeller over maks avgitt varmeeffekt på Gulvmodellen varmepumpe fra General: